Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kövecses Zsolt vagyok, harmadik éve lakom Szomolyán. Egerből kerültem ide. Nem bántam meg. Itt lettem szerelmes, egy igazán szép lányba, Birigittába, de Gittusnak hívom. Ma az élettársam. 2007. 10. 09.-én született gyermekünk, egy tündéri "manólány" Sára. A fotóalbumban lehet róla fényképeket találni. Nagyobb lányom, Nikolett (Niki) Gittus előző házasságából született, de igazán a sajátomként nevelem. (ő is ott van a fotóalbumban) A gyermek születésével nagy béke, szeretet költözött a házunkba és a szívünkbe. Az otthon, a bükkaljai környezet, kis kertünk családunk többi tagja varázsolja életünket harmonikussá. Együtt lakik még velünk Gittus édesanyja, és az ő édesanyja is. Ja, és ne feledkezzünk meg a két macskáról, akik születésük óta együtt vannak velünk. (Pofika és Falatka, anya és fia.) Magam a helyi közigazgatásban dolgozom, Gittus Szomolyán fogászati asszisztens. Niki még tanul. A munka mellett a hobbim a kert és a fotózás, remélem a mellékelt képek tanuskodnak erről. Ezek vagyunk mi.  

Figyelmedbe ajánlom a család című fotoalbum megtekintését!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

dafexpo9

(BrettBob, 2018.01.27 15:16)

wh0cd83853 <a href=http://buycelebrex.us.com/>celebrex discount</a>

XEvil will crash worldwide internet

(MashaTog, 2017.12.12 20:17)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break almost any antibot protection.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

lalanagy722@gmail.com

(nagy lajos ,,bá,,, 2013.11.22 18:45)

Üdvözöllek:Kövecses Zsolt ! Szeretném ha felvennénk a Kapcsoltatot !!,,mint Kertész-kertészkedő és szeretjük a kirándúlást-hegyen-völgyön át ,de a mellett még ,nevelő-szülőként is hejt állúnk 21. éve. Ha szeretnél űltetni:1, harang-paprika fa-t !!Évelő is .2, Égig-érő Paradicsom(fa),de mégis Lugas !,amej jó-földben (akár most TÉL-ALÁ-vetéssel is csodákatos és brutális termést produkál !!!,,ÍRJ MIELŐBB,mert már csak korlátozott mennyiség van. (a támaszték vagy lugas-oszlopok lehetnének simán 4,5-6 méteresek.Permetezést általában nem igényel,de esetleg-gomba-betegség megelőzésére kelenek:1-2 cm-es réz-huzal,,,legyen kéznél. Bővebb info-t e-mail- ban ,kűldök leírásokat-képeket is. (per-pillanatban is (sajnos) kikelt a próba-vetés pariból a meleg-idő miatt és kb 150 pari-palánta van a szabad-ég alatt !! Üdv és jóegészséget kívánúnk mindnyájatoknak tisztelettel a NAGY CSALAD --Lali Papa Debrecen,,S -KERT

erdelyi.istvan@vet.bme.hu, iserdelyi@freemail.hu

(Erdélyi István, 2012.05.25 18:59)

Kedves Kövecses Zsolt Úr!

Igazán nagy örömömre szolgál az, hogy megtaláltam ezt a honlapot.
Gyerekkoromban már ettem fekete cseresznyét. Akkor nem sikerült megtudnom a gyümölcs nevét.
Most szeretnék vásárolni kb 40 - 50 kg-ot befőzéshez, illetve mélyhűtéssel
való tároláshoz.
Abban kérem szíves segítségét, hogy legyen szíves alkalmas termelővel kapcsolatba hozni azért, hogy a vásárlási lehetőségről ne maradjak le.
Szíve segítségét előre is köszönöm, maradok megkülönböztetett tisztelettel:
Erdélyi István